Puzer-keskuspölynimurijärjestelmä

uudisrakennukseen

 

suunnittelupalvelu

Puzer on luonnollinen valinta uuteen omakoti-, rivi- tai jopa kerrostaloon. Puzer-mallistosta löydät sinun taloosi sopivan imurimallin. Voit valita joko huippumodernin ja tehokkaan Ainon, kompaktin Eevan tai perinteisen Oivan. Erityisesti rivi- ja kerrostalohuoneistoihin on kehitetty Puzer Easy.

 

Apua suunnitteluun

Autamme sinua mielellämme suunnittelussa. Lähetä meille talosi pohjapiirustus, suunnittelemme siihen sopivan Puzer-keskuspölynimurijärjestelmän ja opastamme lähimmän jälleenmyyjän löytämisessä. Myös monet talotehtaat ovat valinneet Puzerin taloihinsa vakio- tai valinnaisvarusteeksi.

 

Helppo asentaa

Keskuspölynimurin asennus on helppoa omatoimirakentajallekin. Järjestelmä koostuu keskusyksiköstä, talon rakenteisiin sijoitettavasta pölyputkistosta ja siivousvälineistä (letkut ja suulakkeet). Puzer on ensimmäisenä valmistajana maailmassa kehittänyt ympäristöystävällisen polypropeenista (PP) valmistetun putkistojärjestelmän, jonka asentamisessa ei tarvita liimaa.

Mikäli et halua asentaa keskuspölynimurijärjestelmää itse, tarjoavat monet jälleenmyyjistämme ammattitaitoista apua järjestelmän asentamiseen.