takuu

Produkter

 

Puzer-centraldammsugare har tillverkats i mer än 20 år. Tillverkningen sker i Finland och Puzer-centraldammsugaren har rätt att använda Nyckelflaggan som ett bevis på inhemskt ursprung.

Puzer- sortimentet täcker de vanligaste användarbehoven i hushållen. Du kan välja mellan den toppmoderna och effektiva Aino, kompakta Eeva eller den traditionella Oiva. Puzer Easy är en modell, som är speciellt utvecklad för radhus och flervåningshus.

 

5-års garanti

Puzer ger fem års helgaranti för alla centralenheter för modellerna Aino, Oiva, Eeva och Easy. För rengöringsredskap och andra tillbehör ges ett års garanti. Det går att hitta reservdelar för Puzer-dammsugare även efter en lång användningstid.

Puzer är en av de ledande aktörerna inom centraldammsugarteknologin. Många innovationer, som används idag, har först tagits fram av Puzer. Till exempel klisterfia dammrör som tillverkas av en miljövänligare plast, eller de tysta och effektiva motorerna, som genomluftas.

Idag har vi specialiserat oss för att vidareutveckla dammpåseteknologin i centraldammsugarna. Puzer Eeva var världens första centraldammsugare, där den smutsiga luften leddes ut genom en dammpåse. Lufttrycket koncentrerar dammet så att 60 liter damm får plats i en 8 liters påse. Detta motsvarar tre gånger volymen av en traditionell centraldammsugare, så som Puzer Oivan. Denna innovation förlänger bytesintervallen för dammpåsen betydligt. Dammpåsen för Puzer Eeva behöver bytas endast två gånger om året.

Att byta påse går lätt och smidigt och därför kan modellerna Puzer Aino, Eeva och Easy lika väl placeras inne i bostaden. Det komprimerade dammet kan inte längre spridas i rumsluften när påsen ska bytas, vilket oundvikligen sker, när man tömmer behållaren för en traditionell dammsugare.

Puzer Oiva representerar den traditionella modellen i vårt sortiment. Den är utrustad med ett utbytbart cellulosafilter. Puzer rekommenderar inte så kallade flergångsfilter. Erfarenheten har visat, att dessa filter täpps så småningom till av fett och damm och mikropartiklar, vilket leder till försämrad sugförmåga och förkortar motorns livslängd.

Om du så bygger ett nytt hus, renoverar ett gammalt, bor i ett flervånings- radhus eller hyreshus - du kan alltid välja Puzer. Inhemsk, hållbar Puzer är ett tryggt produktval. Hitta en modell, som passar till dina behov, Puzer skapar ett friskt och rent hem.